Mi az a Laminine?

Laminine

Mi az a Laminine étrend-kiegészítő?

A Laminine növekedési faktor ( FGF2 ) és őssejt-optimalizáló. Ez egy egyedülálló kiegészítő, amelyet részben keltetett, 9 napos tojásokból gyűjtenek. Minden kapszula 22 teljes láncú aminosavból álló alapfehérje, amely helyreállítja a sérült sejteket és fokozza az agyi aktivitást.

A fagyasztva szárított peptidek öregedésgátló hatásúak, amelyek elősegítik a legyengült sejtek regenerálódását. Ugyanilyen fontos az ideg- és izomregenerációra gyakorolt ​​hatása.

A „Laminine” eredete

A laminin két szóból származik: Lami (a legtöbb sejt fehérje alapja) és a numerikus kilenc, amely a por kivonásának 9. napját jelenti.

A peptid (fehérje) anyagot 1929-ben fedezte fel egy kanadai orvos, John Davidson, majd Bjodne Eskeland , egy norvég tojáskutató. Az YTE atyjaként is ismert.

Egyedülálló aktív összetevő

A Laminine bioaktív peptideket (Fibroblast Growth Factors vagy FGF) tartalmaz, amelyek kritikusak az embriók fejlődésében. Más fehérje-kiegészítőkkel ellentétben ezeket a peptideket hatásosságuk csúcsán gyűjtik be.

Ami egyedivé teszi, az az FGF és más fehérje összetevők kombinációja.

A Laminine FGF kivonása szabadalmaztatott párologtató hűtőgéppel történik. Ennek eredményeként egy teljesen természetes, tiszta fehér és kiváló minőségű, koncentrált tojásszövet fehérje áll rendelkezésre.

Azonnali előnyök

  • A laminine aktiválja a szunnyadó őssejteket a szervezetben.
  • Elősegíti az öregedésgátló és a sejtek megújulását.
  • Segít az autoimmun betegségekben, és serkenti a csontok és izmok regenerálódását.
  • Tanulmányok azt is kimutatják, hogyan segíti az egészséges vércukorszint szabályozását.
  • Az új tesztek azt mutatják, hogy a Laminine hogyan segít meghosszabbítani a telomereket (kromoszómákat), segít enyhíteni az ízületi fájdalmakat (például ízületi gyulladást ) a probléma gyökeréből.
  • Akár 23,7 százalékkal csökkenti a kortizol káros hatásait – ideális napi táplálékkiegészítő stresszes környezetben dolgozók számára.

✓ Emeli a szerotonin szintet
✓ Csökkenti a stresszt
✓ Elősegíti a pihentetőbb alvást
✓ Elősegíti a kollagén felépítését az egészségesebb bőr érdekében

✓ Csökkenti az öregedés jeleit
✓ Stimulálja a természetes DHEA
✓ Serkenti a tesztoszteronszintet
✓ Segíti az agyműködést

✓ Növeli a szellemi erőt és erősíti a tisztánlátást

✓ Érzelmi erő növelése

✓ Fájdalom csökkentése

✓ Gyorsabb izomgyógyulás

✓ Fokozott izomtónus

✓ Fokozott libidó

✓ Jobb állóképesség és energia

✓ A zsírsejtek hasznosítása

Hasznos fehérje kombináció

A fehérje egyike annak a három makrotápanyagnak, szénhidrátnak és zsírnak, amelyekre a szervezetnek szüksége van. De olyan szignálfehérje molekulák nélkül, mint az FGF , az aminosavlánc nem tudja, mit tegyen. Az FGF felelős az erek bélésének kialakításáért.

Ennek eredményeként alapvető infrastruktúrát hoz létre ahhoz, hogy a tápanyagok az agy és más szervek kritikus területeibe áramoljanak.

A laminin aktiválja a meglévő őssejteket, hogy helyreállítsa a sérült szöveteket, izmokat és csontokat. A legújabb tanulmányok azt mutatják, hogy segít meghosszabbítani a telomereket, és természetesen csökkenti az ízületi fájdalmat.

Az FGF hatásmechanizmusa

A Laminine bioaktív peptidjei arra ösztönzik a szunnyadó őssejteket, hogy a fito aminosavakat és a tengeri fehérjét hasznosítsák a sérült öreg sejtek helyreállítására. Fibroblaszt növekedési faktort ( FGF2) tartalmaz , amely elősegíti az embrió fejlődését.

Lenyeléskor a kritikus tápanyagokon kívül „jelzőfehérjeként” működik. Aktiválja és felhasználja az őssejteket (már a szervezetben), hogy helyreállítsa a sérült vagy öregedő sejteket, csontokat, izmokat vagy idegeket. PDR.net ]

Megosztás:

További bejegyzések

Vérkeringés 2

Jobb vérkeringés, több energia

      Mostantól jobb keringést, energiát, tápanyageloszlást, állóképességet és fiatalítást kapok Lifepharm termékeinktől. A Laminine valóban pontosan és célszerűen működik ott, ahol a saját

Scroll to Top