LAMININE Omega+++

Mitől hatékonyabb a Laminine OMEGA a többi OMEGA 3-hoz képest?

A Laminine OMEGA kiváló minőségű összetevőkből áll, amelyek hozzájárulnak az agy és a szív jó működéséhez. Az omega zsírsavak, valamint a CoQ10, a K vitamin és a megtermékenyített madártojás kivonat (FAEE) tökéletes keverékét tartalmazza e termék. Ezek az összetevők támogatják a szív- és érrendszer egészségét. A megfelelő étrenddel és testmozgással együtt rugalmas artériákat, optimális véráramlást és kiegyensúlyozott koleszterin szintet eredményez.

A Laminine OMEGA+++ kisebb mennyiségben tartalmazza a FAEE összetevőt, mint maga a Laminine étrendkiegészítő. Hozzájárul a szív, a szemek és a csont egészségéhez. A CoQ10 és a K vitamin kombináció ideális az idősödő test számára.

Kinek ajánlott a Laminine OMEGA szedése?

Az alapos kutatás és átgondolt tervezés eredményeként előállított LifePharm OMEGA tökéletes az idősebb, illetve a 40-es és 50-es korosztály számára. De bármely korosztály szedheti. Azoknak is ajánlott, akiknek szív és mellkasi problémáik vannak, illetve gyakori köhögés vagy zihálás esetén.
A LAMININE és a Laminine OMEGA együttes szedése

A LAMININE és a Laminine OMEGA kombinációja erősen ajánlott azoknak, akiknek a szervezetében valamilyen gyulladás van. Továbbá azoknak is, akik régóta fennálló legyengült állapotban vannak, vagy elvesztették az étvágyukat.

A Laminine OMEGA KIVÁLÓ ÖSSZETEVŐI:

1. OMEGA 3, 6 és 9 zsírsavak

Az omega 3 zsírsavak segítenek fenntartani a jó (HDL) és a rossz (LDL) koleszterin normális szintjét. Ugyanennyire fontos, hogy gátolják a felesleges koleszterin felhalmazódását. Továbbá az omega 3 és 6 zsírsavak támogatják az érfalat a vér szabályos áramlása érdekében és a szív- és érrendszer egészségét.

Az OMEGA zsírsavak forrása a Borágó növény és a perui szardellák. E haltípusnak van a legmagasabb EPA és DHA (többszörösen telítetlen zsírsavak) koncentrációja bármely más halfajtához viszonyítva (IFFO).

AMD elleni megelőző hatása A halak hiánya a normális étrendből depresszióhoz vezethet. A halolaj étrend kiegészítő ajánlott azoknak, akik depresszióval küzdenek (NCBI).

Mindemellett a zsírsavak táplálják a látóidegi retinát és ideghüvelyt. Ennek eredményeképpen potenciálisan megelőző hatása van az életkorral kapcsolatos makula degenerációra (AMD).

2. ELNYÚJTOTT FELSZÍVÓDÁSÚ COQ10

Más táplálék kiegészítőkkel ellentétben a Laminine OMEGA elnyújtott felszívódású, vagyis tartalmazza a CoQ10 elnyújtott felszívódású antioxidánst. Lényegében a CoQ10-EF egy erőteljes antioxidáns, amely segít az erekben lévő oxidatív stressz leküzdésében. Ennek következtében lehetővé teszi a normálisnak megfelelő, egyenletes véráramlást.

3. K2 VITAMIN

A K2 vitamin segít a kálciumot a csontokhoz és a fogakhoz irányítani. Hasznos a szív számára, mert távol tartja a kálciumot az artériáktól. Két alapvető típusa van, a K1 és a K2 vitaminok. A Laminine OMEGA K2 viatmint tartalmaz. Farnokinon-7 -et tartalmaz (MK-7 lánc), melyet az összes K2 lánc közül a legtáplálóbbnak ismernek el. A K2 vitamin élelmiszerbaktériumokból származik. A japán csemege, a Nattó (erjesztett szójabab) a K2 legjobb forrása.

4. Megtermékenyített madártojás kivonat

A megtermékenyített madártojás kivonat (FAEE) serkenti a szervezet őssejtjeit. A FAEE hozzájárul hogy a Laminine OMEGA összes többi alkotóeleme hatékonyan lássa el funkcióját. Ez a FAEE-ben lévő FGF jelátviteli képességének köszönhető.

Miért ajánlott a Laminine OMEGA szedése?

Az EPA és DHA többszörösen telítetlen zsírsavak alacsony szintje, valamint a túlsúlyosak megemelkedett vér triglicerid szintje és a C-reaktív protein (CRP) értéke a testben lévő gyulladás mutató értéke. Ennek eredményeképpen a magas triglicerid és CRP szint növelik a szív megbetegedésének kockázatát. Cukorbetegséget is okozhatnak. Ezért a halak vagy az OMEGA plusz táplálékkiegészítő étrendbe való beillesztése elengedhetetlen.
Fontos!

A weboldalon ajánlott termékek egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásokban szereplő állítások a gyártó/forgalmazó cég hivatalos weboldalairól vett idézetek. Az állítások kizárólag a fogyasztók általános ismeretterjesztését kívánják szolgálni a termékekkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!

Scroll to Top