A LAMININE összes alkotóeleme

A LAMININE ÖSSZETEVŐI

A Laminine két fő összetevőt tartalmaz: 22 teljes láncú aminósavat (proteinek) és Fibroblaszt Növekedési Faktort (FGF). Az FGF egy fontos jelátviteli fehérje molekula, a testben lévő őssejtek előállításában lényeges szerepe van. A Laminine inkubált madártojás kivonat komponense mindezeket tartalmazza.

OPT9 TM

Inkubált lmadártojás kivonat - 316 mg
Halakból kivont protein - 266 mg
Növényi protein - 24 mg

NÖVÉNYI ÉS HALPROTEINEK

Ezek a fehérjék halporcból, tengeri növényekből és sárga borsóból származnak. Ezen összetevőkről közismert, hogy csökkentik a rák, a fertőzések, az ízületi gyulladás, a pikkelysömör, a sebgyógyulás, a cukorbetegség okozta szemretina károsodások, bizonyos gyulladások, az IBS, és a magas koleszterinszint kockázatát, és hozzájárulnak a magas vércukorszint szabályozásához.
Az FGF2-t tartalmazó FAEE-vel kombinálva, ez az összetétel egy igen erőteljes és hatékony élelmiszer protein a homeosztázis eléréséhez.

Mindezeken túl a Laminine a LifePharm Immune+++ termékével kombinálva tökéletes kettős védelmet nyújt a kórokozók és a vírusok, többek között a Covid-19 elleni küzdelemben.

AZ FGF2 ÖSSZETEVŐ

A Fibroblaszt Növekedési Faktorok a sejtek közötti jelátviteli fehérjék családjába tartoznak, melyek sokféle folyamatban vesznek részt, mint a sejtek rendbe hozatala és újjáépítése például.

A Laminine 9 napos részlegesen inkubált tojásokból kivont FGF2-t tartalmaz. Ez az összetevő igen nagymértékben elősegíti a tojás embrió fejlődését. Emberek esetében is hasonló hatása van a DNS szintjén. A Laminine kapszula bevétele után a jelátviteli fehérje aktiválja a felnőtt őssejteket a szervezetben a Laminine-ben is megtalálható aminósavakat felhasználva.

EGYÉB ÖSSZETEVŐK

Magnézium sztearát
Szilikon dioxid
Növényi zselatin
Mikrokristályok
Cellulóz

A tojáskivonat forrása és minősége:

2012 eleje óta a LifePharm világszintű hálózata az inkubált madártojás kivonatot szabadtartást és hormonoktól mentes szerves táplálékkal való etetést alkalmazó amerikai csirke farmokról szerzi be, majd a kivonatot higénikus eporatív hűtési technológiával állítja elő. A folyékony összetevőket porított formává alakítja a legtisztább, legerősebb, koncentrált formában.

Scroll to Top