LifePharm Digestive+++

47c0ec9b C0f0 47eb 8cb7 C86a9411571d Main Img 768x646
Diges
LifePharm DIGESTIVE +++ Probiotikum

A DIGESTIVE+++ egy probiotikumból és prebiotikumból álló enzimkeverék, amely támogatja a tápanyagok jobb felszívódását és a belek egészségét. E termék rendszeres szedése hozzájárul az emésztő rendszer jobb működéséhez, a jó baktériumok elszaporodásához, és természetes módon szabályozza a rossz baktériumokat, hogy ne okozzanak emésztési zavarokat vagy ideges gyomrot.

SZABADALMAZTATOTT ÖSSZETEVŐK KEVERÉKE

Prebiokus keverék

A LifePharm DIGESTIVE csicsóka, pitypang levelek és inkagumó megfelelő arányú keveréke, ezek a rövid lánciú fruktooligoszacharidok (FOS) alkotják a prebiotikus keveréket, mely segít fokozni a probiotikum mennyiségét, így biztonságosan megérkezhet a vastagbélbe a maximális előnyök érdekében. Ez a termék rövid-láncú fruktooligoszacharidok keveréke, melyek serkentik a probiotikumot a szervezetben, ami hozzájárul a gyomorsav semlegesítéséhez.

Fos
Pro
Probiotikum (Bacillus Coagulans 1.5 milliárd CFU)

A DIGESTIVE +++ - ban lévő probiotikum spóraképző, így extra erős, tartós és hőálló, ezáltal jobb más probiotikum készítményekhez képest. Segít javítani a baktérium egyensúlyt, ami a vastagbelet egészségesen tartja, amíg az a gyomorsavat emészti.

Hidegen sajtolt lenmagolaj 50 % ALA
(556l.7 mg)

Lenmagolajat is tartalmaz, amely gazdag Omega 3 zsírsavakban, ami arról ismert, hogy segít csökkenteni a rákos sejtek növekedését, a gyulladásokat, a hasmenést, és javítja a bőr egészségi állapotát.

Len

ENZIM KEVERÉK

47c0ec9b C0f0 47eb 8cb7 C86a9411571d Main Img 768x646
Proteineket tartalmaz (proteáz és peptidáz), szénhidrátokat (amiláz, glükoamiláz), cukrokat (invertáz, maltáz), zsírokat (lipáz), alfa-galaktozidázt (segít megemészteni a hüvelyesekben és keresztesvirágú zöldségekben lévő cukrokat, és laktózt (a tejben és tejtermékekben található cukrok megfelelő emésztéséhez).
Fontos!

A weboldalon ajánlott termékek egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásokban szereplő állítások a gyártó/forgalmazó cég hivatalos weboldalairól vett idézetek. Az állítások kizárólag a fogyasztók általános ismeretterjesztését kívánják szolgálni a termékekkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!

Scroll to Top