Extrim shape

EGY VALÓDI LEHETŐSÉG A FOGYÁSRA FÓKUSZÁLÓ IPARÁGBAN.

A HÁROM NAGY AKADÁLY A FOGYÁSBAN:

AKARATERŐ

Figyelem hiánya

FENNTARTHATÓSÁG

Yo-Yo effektus csapdája

ÉLETKOR

Ahogy idősödünk egyre nehezebb

A legtöbb fogyókúrás termék nagyszerű, klinikailag bizonyítottan aktív összetevőkkel rendelkezik, de mégis úgy tűnik, hogy nem működnek rajtad?

A tudomány felfedezte, hogy a válasz a sejtjeinkben rejlik.

Az életkor előrehaladtával sejtjeink kevésbé hatékonyak, így lehet, hogy bizonyítottan hatékony összetevők próbálják végezni a dolgukat, de a sérült sejtek nem dolgozzák fel azokat teljesen.

Tehát valójában lehet, hogy nem te vagy a felelős, hanem a sejtjeid!

Mielőtt le tudnál fogyni és megtartani a súlyod új sejtek létrehozásával fel kell készítened a tested erre a nagy változásra.

A megoldás:

Extrim shape

EGY VALÓDI LEHETŐSÉG A FOGYÁSRA FÓKUSZÁLÓ IPARÁGBAN.

ÉRD EL A LEGJOBB ALAKOD.

ÉREZD MAGAD A LEGJOBBAN.

ÉLJ A LEGJOBBAN AZ EXTRIM SHAPE FOGYÚKÚRÁS ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ KAPSZULÁVAL.

Az Extrim Shape úgy működik, hogy először aktiválja a sejtek regenerálódását a testünkben.

AZ EXTRIM SHAPE SEGÍT A 3 LEGFONTOSABB ÉLETKORRAL KAPCSOLATOS FOGYÁSI KIHÍVÁSBAN

ÉGETÉS

A zsírégetés (anyagcsere sebesség) lassabbá válik.A BMR (alapanyagcsere arány) évente egy-két százalékkal csökken, miután eléri a 20. életévét, és 10 százalékonként évtizedenként, 45 éves kora után.

Az Extrim növeli az anyagcserét és elősegíti a zsír oldódását.

A fehér vesebab, a Gymnema sylvestre és a kitozán koncentrált kivonatait tartalmazza a cukor egyensúlyának kiegyenlítése, a zsírraktározás blokkolása és a sovány testtömeg fenntartása érdekében. nem tartalmaz efedrint, sem koffeint, tehát nem okoznak idegességet vagy nyugtalanságot.

BLOKKOL

Az életkor előrehaladtával gyorsabban éhezünk.

A Monash Egyetem tudósa felfedezte az emberi agy legfontosabb étvágyszabályozó sejtjeit, melyek az idő múlásával degenerálódnak, ami fokozott éhséget és potenciálisan súlygyarapodást okoz az öregedéssel.

A Yerba Mate, a Garcinia Cambogia és a Green Tea természetes termogén zsírégetők, egyedülálló növényi vegyi anyagokkal, amelyek felgyorsítják vagy aktiválják a megnövekedett energiafelhasználást.

ERŐSÍT

Az öregedéskor fáradtabbá válunk, ezáltal kevésbé vagyunk aktívak. Általában a normális változások miatt csökken az energiánk. A gének és a környezet egyaránt olyan változásokhoz vezetnek a sejtekben, amelyek miatt az öregedő izmok elveszítik tömegüket és erejüket, és kevésbé rugalmasak. Ennek eredményeként a megerőltető tevékenységek fárasztóbbá válnak.

Az Extrim növeli a természetes energiaszintet és méregteleníti testét A Cascara Sagrada gyógynövény kiküszöböli a káros mikrobákat a bélből, míg a természetes nedvű akácmézga tömegnövelőként működik, elősegítve a teltséget és az étvágycsökkentést. Tojás bioaktív növekedési tényezők Tudományosan bizonyítottan támogatja az egészséges DNS-t a telomerek javításával és meghosszabbításával.

HOGYAN ÉRHETJÜK EL A LEGJOBB EREDMÉNYT?

A terméket nem szabad szedni 12 év alatti gyermekeknek, tojás,
szója, kagyló allergia esetén! Terhesség szoptatás ideje alatti
alkalmazása nem javasolt!

Az Extrim Shape étrendkiegészítő kapszula tökéletes kombinációt alkot a Laminine-al.

Tekintsd meg a vásárlóink tapasztalatait, akik már használják az Extrimet.

Scroll to Top