FGF: A Laminine mögötti tudomány

A tojás protoembrionális szakaszából (PESE) származó peptidek teljes aminosavláncok,így a tojás a táplálkozás aranystandardjává válik.

Fibroblaszt növekedési faktor (FGF)

1929-ben John R. Davidson felfedezett egy kivonatot megtermékenyített madártojásból. Ezt a kivonatot használta páciensei egészségének helyreállítására. Öt évtizeddel később Norvégia legkiválóbb tojásszakértő kutatója, Dr. Bjoedne Eskeland dolgozott ezen a kutatáson. 

Dr. Eskeland, akit a Young Tissue Extract (YTE) atyjaként tartanak számon, e peptid hasznosításának szentelte életét. Ennek eredményeként a Laminine összetevői a legfinomabb és legerősebb összetevőkkel büszkélkedhetnek.

Megtermékenyített madártojás kivonat

A Laminine megtermékenyített madártojás-kivonatot ( FAEE ) tartalmaz, amelynek hatóanyaga a Fibroblast növekedési faktor vagy az FGF . Ezt a fehérjemolekulát a keltetés kilencedik napján vonják ki a megtermékenyített petékből, ami a hatékonyság csúcsa.

Az FGF-ek jól tanulmányozott jelátviteli molekulák, amelyek DNS szinten hatnak a sejtmátrixra

Mindenütt jelen van egy fiatalos testben, de eloszlik, ahogy öregszünk. Érdekes módon az FGF lokálisan szabadul fel sérülés vagy szöveti átépülés esetén. [1] 23 FGF létezik, a Laminine pedig FGF 2 -vel rendelkezik , ami kritikus az őssejtkezelésekben.

Egy nemrégiben készült tanulmányban a Laminine FAEE kimutatta a telomeráz aktivitásra gyakorolt hatását

Kromoszómánk telomerje az életkor előrehaladtával rövidül. A kritikusan rövid telomer (CST) az ízületi gyulladásos ízületi fájdalomhoz kapcsolódik. A vizsgálat során az ízületi fájdalmaktól szenvedő betegek négy héten át szedték a Laminine-t.

Növelte a telomeráz aktivitást, segítve az ízületi fájdalmakat . A megnövekedett telomeráz aktivitás visszafordítja a sejtek öregedését az ízületekben azáltal, hogy meghosszabbítja a telomereket.

A felnőtt őssejtek, ha aktiválódnak, bizonyos körülmények között segítik a szervezetet. Azonban ahogy öregszünk, ezek a sejtek eloszlanak. A laminin aktiválja az őssejteket a szervezetben, hogy helyreállítsa a sérült sejteket, idegeket, izmokat vagy szöveteket.

Jelentősége az emberben

Az FGF szükséges az embrió „teljes fejlődéséhez”. Ember általi lenyeléskor az FGF jelzőfehérje molekulaként működik, amely arra utasítja a szervezetet, hogy karbantartsa és javítsa a sérült vagy öregedő sejteket.

A Fibroblast növekedési faktorok irányítják az őssejteket a szervezetben. Ezek a peptidek a jelátviteli fehérje (FGF) működése alapján sajátítják el magukat.

A Laminine FGF-2-t tartalmaz

Az FGF a növekedési faktorok családja. Az emberben az FGF család 22 tagja található, amelyek mindegyike „jelzőmolekula”. Két másik összetevővel kombinálva a Laminine tökéletes kiegészítő, amely segít a szervezetnek elérni a homeosztázist.

Párolgásos hűtési módszer

Az FGF leghatékonyabb szintjének kinyerésére a LifePharm szabadalmaztatott „párolgásos hűtési módszert” alkalmaz, amely megőrzi a hatékonyságot.

MŰSZAKI ADATOK: Korábbi tanulmányok során a tudósok minimális növekedést tapasztaltak az első 9-10 napban (7,5%), majd erőteljes növekedést (1190% a 23. napra), ami a test gyors fejlődésére utal. A megtermékenyített madártojás számára ebben a szakaszban elérhető tápanyagok hatékonysága mindig is magas volt. Az embriogenezis blasztodermálistól protoembrionálisig terjedő szakaszában 0,5-1,0 kD molekulatömegű oligopeptideket azonosítottak (az oligopeptidek olyan vegyületek, amelyek 2-20 aminosavból peptidkötéssel kapcsolódnak össze). Ezek a rövid aminosavláncok képesek átjutni az emésztőrendszeren anélkül, hogy az arányokat és arányokat lebontanák vagy megváltoztatnák. A peptidek sokkal erősebbek, mint más neurotranszmitterek, és csak kis mennyiségekre van szükségük ahhoz, hogy mélyreható hatást fejtsenek ki. (FORRÁS: PDR.net )

A peptidek (fehérjék) a szervezet helyreállításához szükséges anyagok. Ugyanakkor a speciális fehérjék (például az FGF) a kémiai hírvivők, amelyek lehetővé teszik a sejtek közötti kommunikációt.

A Laminine hatásmechanizmusa

A Laminine bioaktív peptidjei arra ösztönzik a szunnyadó őssejteket, hogy a fito aminosavakat és a tengeri fehérjét hasznosítsák a sérült öreg sejtek helyreállítására. A bioaktív peptidek felelősek az erek bélésének kialakításáért, megteremtve az infrastruktúrát ahhoz, hogy a tápanyagok az agy és a szervek kritikus területeibe áramoljanak.

A kutatások szerint a bioaktív peptidek képesek közvetlenül befolyásolni számos idegrendszeri rendellenességet, mivel egyértelmű eredményeket mutatnak a bioaktív peptidek azon képessége miatt, hogy befolyásolják a neuritok növekedését. A neuritok jeladók (Axonok) és jelvevők (dendritek), amelyek az agyi neuronokhoz kapcsolódnak.

Az is világosan kimutatta, hogy az új sejttenyészetek drámai növekedést mutatnak a peptid- és aminosavfelvételben FGF jelenlétében. Ez az eredmény hitelt ad annak a hipotézisnek, hogy az embrionális növekedést egy pontos mechanizmus befolyásolja, amely aminosavak, peptidek és FGF egyedülálló kombinációit egyesíti.

 

Megosztás:

További bejegyzések

Jobb vérkeringés, több energia

      Mostantól jobb keringést, energiát, tápanyageloszlást, állóképességet és fiatalítást kapok Lifepharm termékeinktől. A Laminine valóban pontosan és célszerűen működik ott, ahol a saját

Scroll to Top