LifePharm Omnia

MI AZ OMNIA TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ?

Az OMNIA „minden egyben” bőrt tápláló kiegészítő, ami vitaminokat, ásványi anyagokat és speciális tápanyagokat tartalmaz, hogy a bőrt egészségessé és ragyogóvá tegye.

Három fő alkotóeleméről bebizonyosodott, hogy az korosodás ellenére folyamatosan megfiatalítja a bőrt. Ezek: a tojásból származó bioaktív növekedési faktorok, a spirulina és a vörös lóhere virága. A három fő összetevőt másik három keverék erősíti, amelyek ásványi anyagokból, kollagénből és természetes hidratáló anyagokból állnak, hogy segítsék a bőrszövet szerkezetét, működését és küllemét javítani. Ez a három anyag: a „Megfiatalító keverék”; a Szuper B-vitamin komplexum; és az antioxidáns- és botanikai keverék. Ez a három komplett keverék az egészségesebb és erősebb haj és köröm képződését is előmozdítja.

Miben segít az Omnia?

SZABADALMAZTATOTT ÖSSZETEVŐK KEVERÉKE

Tojásból származó bioaktív növekedési faktorok

Serkentik a bőrben a kollagén-, az elasztin- és a fibronektintermelést.

Spirulina

Könnyen emészthető növényi fehérjék gazdag forrása, kivételesen erős antioxidánsokkal, amelyek ellensúlyozzák a szabadgyökök bőrben és a test többi részében okozott pusztítását.

Antioxidáns és botanikai keverék

Szőlőmagkivonat, szelén, cink és magnézium segít megvédeni a bőrt a környezeti károktól és a korosodással járó elváltozásoktól, miközben a vérkeringést is javítják.

Vöröslóhere-virág

Javítja az idősödő bőr szerkezetét és növeli hidratáltságának mértékét.

Megfiatalító keverék

Hialuronsav, L-cisztein aminosav és halkollagén az egészséges bőrsejtregenerációhoz és az erős fehérjeszerkezetért a hajban.

Szuper B-vitamin komplexum

Az erős és egészséges bőr, haj és köröm érdekében valamennyi B- vitamint tartalmazza.

Scroll to Top