LifePharm Immune+++

A LifePharm IMMUNE+++

Az IMMUNE PLUSZ 24 órás védelmet nyújt a kórokozók ellen és megadja a szervezetnek a szükséges eszközöket az idegen organizmusok illetve baktériumok leküzdéséhez. Úgy lett megtervezve, hogy erősítse az immunrendszert, és a vírusok és fertőzések ellen megfelelő immun reakciót alakítson ki. Elnyújtott felszívódású C vitamint tartalmaz, mely 24 órán át hat. Az IMMUNE PLUSZ megadja a testnek a szükséges összetevőket az immunrendszer hatékony támogatásához.

IMMUNE+++ összetevők

Az Opti-pajzs keverék alkotóelemei:

1. Pecsétviaszgomba
2. Bokrosgomba
3. Lepketapló gomba

A Life-C keverék alkotóelemei:

1. Camu-Camu
2. Acerola
3. Indiai ginzeng
4. Homoktövis
5. Gránátalma

MIÉRT AJÁNLJUK AZ IMMUNE PLUSZT?

E termék szedése 24 órás védelmet biztosít a kórokozók, az influenza és az influenzaszerű tünetek ellen. Továbbá a poliszacharid komplex és a gyógygomba összetevők hagyományosan ismertek arról, hogy segítséget nyújtanak többek között felső légúti problémák, fáradtság, megfázás esetén, hogy csak néhányat említsünk az előnyök hosszú listájából.
A LAMININE és az Immune plusz együttes szedése

Az IMMUNE étrend kiegészítő együttes szedése a LAMININE termékkel a legelőnyösebb, mivel együtt dupla védelmet nyújtanak. Naponta szedve őket segítenek a napi stressz és a vírusok elleni küzdelemben.

Fontos!

A weboldalon ajánlott termékek egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásokban szereplő állítások a gyártó/forgalmazó cég hivatalos weboldalairól vett idézetek. Az állítások kizárólag a fogyasztók általános ismeretterjesztését kívánják szolgálni a termékekkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!

Scroll to Top