LAMININE 

MI A LAMININE TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐ?

A Laminine egy növekedési faktor (FGF2) és őssejt optimalizáló. Egyedülálló táplálék kiegészítő, melyet részben inkubált 9 napos tojásokból vonnak ki. Minden kapszula 22 teljes láncú aminósavból álló alap proteint tartalmaz, mely helyreállítja a sérült sejteket és fokozza az agyi aktivitást.

A fagyasztva szárított peptidek öregedésgátló hatásúak, elősegítik a legyengült sejtek regenerációját. Ugyanilyen fontos az ideg és az izom regenerációra gyakorolt hatásuk.

A "LAMININE" SZÓ EREDETE

A Laminine szó két szóból ered: az egyik a Laminin (a legtöbb sejt protein alapja), a másik az angol kilences számjegy (nine) a por kivonásának 9. napját képviseli.

A peptid fehérje összetevőt 1929-ben fedezte fel egy kanadai orvos, John Davidson, majd Bjodne Eskeland, egy norvég tojástudós, aki az YTE atyjaként is ismert.

EGYEDÜLÁLLÓ HATÓANYAG

A Laminine bioaktív peptideket tartalmaz (Fibroplaszt Növekedési Faktor vagy FGF), amik döntő jelentőségűek az embrió fejlődésében.

Más fehérje alapú táplálékkiegészítőktől eltérően ezeket a peptideket hatékonyságuk csúcspontján vonják ki.

Ami egyedülállóvá teszi, az az FGF és más fehérje összetevők kombinációja. Ugyanilyen fontos a hő hiánya a peptidek kivonása során. A Laminineben lévő FGF kinyeréséhez szabadalmaztatott evaporatív hűtőgépet használnak. Ez az eljárás egy teljesen természetes, tiszta fehér és kiváló minőségű, koncentrált tojásszövetből kivont proteint eredményez.

A LAMININE AZONNALI ELŐNYEI

JÓL HASZNOSÍTHATÓ FEHÉRJE KOMBINÁCIÓ

A fehérje egyike azon makrotápanyagoknak a szénhidrát és a zsír mellett, amelyre a szervezetnek szüksége van. De olyan jelátviteli fehérje molekula nélkül, mint az FGF, az aminósavlánc nem fogja tudni, mit kell tennie. Az FGF felelős a véredények belső falának kiépítéséért.

Ennek eredményeként létrehoz egy létfontosságú infrastruktúrát a tápanyagoknak az agy és más szervek kritikus területeihez való áramoltatására.

Fontos!

A weboldalon ajánlott termékek egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásokban szereplő állítások a gyártó/forgalmazó cég hivatalos weboldalairól vett idézetek. Az állítások kizárólag a fogyasztók általános ismeretterjesztését kívánják szolgálni a termékekkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!

Scroll to Top