Lamiderm Apex

675177 Lamiderm Apex Ranctalanitok Lamiderm Box1
21
A LAMIDERM BEMUTATÁSA
A Laminine Lamiderm APEX bőrszérum az első bőrápoló, mely „LOX enzim aktivátort” tartalmaz. A LOX enzim mélyen a sejtszinten fejti ki hatását, és felelős a rugalmas bőrrostokért.
 
Az enzimaktivátor olyan FGF-et tartalmaz, amely regenerálhatja a bőrsejteket kémiai mellékhatások nélkül. Nincs más olyan bőrápoló termék, amely természetes módon előforduló LOX enzimaktivátorral rendelkezik.

DIGITÁLIS BŐRVIZSGÁLAT

Csak két módon lehet megtudni, hogy egy termék változó bizonyítási tételek és klinikai tesztek mellett is működik-e. Edward Andujar, a LifePharm kutatója digitálisan bőrelemzést végzett a Lamiderm Apex bőrápolót használó tesztalanyokon.

TESZTEREDMÉNYEK

HATÓANYAG

A megtermékenyített madártojás kivonatot tartalmazó Lamiderm támogatja a test lizil-oxidáz enzim (LOX) termelését a bőrben. Hozzájárul a szervezet saját LOX termelésének pótlásához a jobb kollagén, elasztin és fibronektin termelés sejtszintű megvalósításáért. A Lamiderm APEX a LOX első ismert forrása egy bőrápoló készítményben. Az egyéni eredmények változhatnak.

Tojas

HOGYAN MŰKÖDIK?

A LOX (Lizil-oxidáz) a Lamiderm fő összetevője. Ez egy enzim, amely természetes módon előfordul az emberi bőrben. Ez az anyag megtalálható a LAMININE étrend kiegészítőben is, a LOX gazdag fehérje tápanyagokban, melyek meghosszabbítják a bőrrostokat.

Ez az enzim bőségesen megtalálható a bőrben egészen fiatal korban, de a kor előrehaladtával csökken a mennyisége. A LOX segít összekapcsolani a kis kollagénszálakat a hosszabb, erősebb szálakkal, ami fiatalos bőrt eredményez.

A Lamiderm növekedési faktorokat is tartalmaz (PDGF és TGF1-ß), melyek serkentik a kollagén, az elasztin és a fibronektin rostok termelését a bőrsejtekben. A Lamidermben alkalmazott fibroblaszt növekedési faktor akár 250 százalékkal.növeli az elasztin és a kollagén termelést. Bár a szervezet természetes módon is képes LOX enzimet termelni, a test öregedésével az eloszlik.

SPECIÁLIS KEVERÉKEK

Lamiderm Ingredients
A BŐR TERMÉSZETES FÉNYÉT VISSZAÁLLÍTÓ KEVERÉK

Ez a termék a legkiválóbb összetevők keveréke. Hét svájci alpesi növényből készült, és tudományosan bizonyított, hogy ragyogóvá teszi az arcszínt azáltal, hogy javítja a sejtek egészségét, miközben visszaállítja a bőr természetes ragyogását.

BŐRTÁPLÁLÓ KEVERÉK

A C-vitamin, az E-vitamin és a CoQ10 keveréke erősíti a sejteket a bőr öregedése ellen és fokozza a bőr általános egészségét.

Csökkenti a káros szabad gyökök szintjét a C és E vitamin keverék révén, melyek öregségi foltokat termelnek. Teltséget és feszességet hoz létre a bőr textúrájában. Javítja a pattanások állapotát a baktériumok deaktiválásával.

BŐRVÉDELEM ÉS HELYREÁLLÍTÁS

Ez a keverék visszaállítja a bőr textúráját öt olyan gyümölcskivonaton keresztül, amelyek ösztönzik a sejtek vitalitását, és ellenállnak a szennyezés és UV sugárzás okozta károsodásnak.

AZ ÖSSZETEVŐK SEJTSZINTRE JUTTATÁSA

Más természetes összetevőket használtak a szérum biztonságos és hatékony bejuttatásához, többek között aloe vera juice, naprafogrómag olaj és kókuszolaj, hogy olyan növényi alapú rendszert hozzanak létre, amely lehetővé teszi, hogy a szérum irritáció nélkül behatoljon a bőr felszínébe.

18
LAMIDERM APEX ARANY MINŐSÍTÉSŰ DÍJ A MONDE SELECTIONTŐL

A LifePharm 2020-ban az első epigenetikus vállalat volt, amely megkapta a Monde Selection arany minősítésű díját - Európában "Nobel élelmiszer díjként" ismert - a LAMIDERM APEX termékért, mely szabadalmaztatott termék lett.

Scroll to Top