A LAMININE adagolása súlyos egészségügyi állapotok esetén

Laminine Img 768x648 (1)
A LAMININE étrend kiegészítő szedhető vese, máj, csont, ideg, izom, koleszterin- és vércukorszint problémák esetén is.
Ez a készítmény különösen hasznos azok számára, akik daganattos betegségben szenvednek, mondja Dr. Rhea Magalona.
Lamini
Továbbá a Physician's Desk Reference-ben lévő cikk szerint a LAMININE segít beállítani a normális vércukorszintet azoknál, akiknek problémáik vannak a vércukor értékükkel.

A LAMININE fehérje összetevői Fibroblaszt Növekedési Faktort (FGF) tartalmaznak, melyek fontos szerepet játszanak a tumor növekedésével kapcsolatosan az NCBI-ben lévő cikk szerint.

LAMININE (EREDETI FORMULA)

AJÁNLOTT ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS: 
Napi 4-9 kapszula súlyos egészségügyi probléma esetén.

Ajánlott napi mennyiség: 

  • 2-4 kapszula legalább fél órával reggeli előtt
  • 1 kapszula délben legalább fél órával étkezés előtt
  • 2-4 kapszula lefekvés előtt 2 órával az utolsó étkezés után
KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY: Laminine OMEGA

A Laminine OMEGA ideális a szív, a szem, a csontok, és az agy egészségének támogatására. A legjobb OMEGA zsírsavakat, CoQ10-t és K2 vitamint tartalmaz. Szedje együtt a LAMININE étrend kiegészítőt a Laminine OMEGA+++ termékkel, ha aggódik triglicerid-, illetve koleszterinszintje vagy csonjai gyengesége miatt.

AJÁNLOTT ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS: 
Napi 1-2 kapszula bármely étkezéssel.

Lami+omega
Dig+lam
KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY: Laminine DIGESTIVE

A Laminine DIGESTIVE+++ probiotkumot és prebiotikumot tartalmazó készítmény, mely támogatja az egészséges gyomrot. Erősen ajánlott azoknak, akik antibiotikumot szednek és nagy dózisban szednek gyógyszereket, melyek megzavarják a bélflórát. Bizonyos gyógyszerek gyomor irritációt okozhatnak, és zavarhatják a bélbaktériumok természetes áramlását (John Hopkins). A DIGESTIVE támogatja az egészséges bélflórát, erősíti az immunrendszert, és a tápanyagok jobb felszívódását (Dr. Kimberly Lloyd).

AJÁNLOTT ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS: 
Napi 1 kapszula bármely étkezéssel.

KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY: LifePharm IMMUNE

Nagymértékben ajánlott súlyos betegségben szenvedőknek. Az IMMUNE+++ jó antioxidáns forrás és az eredeti LAMININE készítménnyel együtt tökéletes keveréket alkotnak. 8 gyógygombát és gyógynövényeket tartalmaz, melyek immunerősítő tulajdonságaikról ismertek.

AJÁNLOTT ADAGOLÁS ÉS ALKALMAZÁS: 
Napi 1 kapszula reggel, a C-vitamin 24 órán át történő felszívódó hatása miatt.

Im+laminine

FORDULJON ORVOSHOZ, HA A TÜNETEK TOVÁBBRA IS FENNÁLLNAK

A javulás az étrend kiegészítők szedésének elkezdésétől számított 2 hét és 90 nap között válik érzékelhetővé. Az első 2 hétben mellékhatásként a test méregtelenedését tapasztalhatja. A Laminine-t nem arra szánták, hogy az orvosi vizsgálatot és kezelést helyettesítse komoly egészségügyi problémák esetén.
Fontos!

A weboldalon ajánlott termékek egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásokban szereplő állítások a gyártó/forgalmazó cég hivatalos weboldalairól vett idézetek. Az állítások kizárólag a fogyasztók általános ismeretterjesztését kívánják szolgálni a termékekkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!

Scroll to Top