A LAMININE előnyei

A LAMININE 11 LEGFONTOSABB ELŐNYE

A Laminine egy öregedésgátló étrend kiegészítő, amely Fibroblaszt Növekedési Faktorokat (FGF) tartalmaz. Ez egy kiváló protein kivonat, melyet részlegesen inkubált tojásokból vonnak ki, mely támogatja a homeosztázist azáltal, hogy alvó őssejteket aktivál a szervezetben.

Az idősebb korosztály, vagy a munkahelyi stressznek kitett személyek, illetve az iskolai stressztől szenvedő tinédzserek számára a Laminine jelentős előnyöket nyújt, mivel segíti a mentális koncentrációt, növeli az energiaszintet és felgyorsítja a műtétek utáni felépülést.

Egy nemrégiben készült tanulmány azt mutatta ki, hogy a Laminine csökkenti az ízületi fájdalmat az öregedés során és szabályozza a vércukorszintet.

1. ÖREGEDÉSGÁTLÓ HATÁS

EGÉSZSÉGESEBB BŐR, KÖRMÖK ÉS CSONTOK

A Laminine 22 teljes láncú aminósavat tartalmaz más fehérje összetevőkkel kombinálva (OPT 9 formula). Fokozza a kollagén termelést, ami egészségesebb bőrt eredményez.

Továbbá előnyös az időskorúaknak, mivel aktiválja az alvó őssejtjeiket. Ezáltal elősegíti az izmok, az idegek és a csontok egészségét.

A középkorúak esetében a Laminine növeli az állóképességet, elősegíti az edzések és gyógykezelések utáni gyors felépülést, helyreállítja az izmokat, az idegszöveteket, sőt a csontsűrűséget is.

2. STRESSZ ELLENI VÉDELEM

EGÉSZSÉGES KORTIZOL ÉS SZEROTONIN SZINT FENNTARTÁSA

A LAMININE csökkenti a fizikális és mentális stresszt a kortizol szintjének szabályozásával. Amikor a test e hormon tartósan magas szintjének van kitéve, az káros hatásokkal jár. A LAMININE szedésével fokozható a szerotonin szint (boldogság hormon), ami segít mérsékelni az emelkedett kortizol szint (stresszhormon) káros mellékhatásait.

A gyenge immunitás hosszú távú stresszből is származhat. Egy személy szenvedhet krónikus bőrproblémáktól, krónikus gyulladásos betegségektől vagy komplex krónikus testi fájdalmaktól szélsőséges körülmények között. A tanulmány azt mutatja, hogy a LAMININE segít csökkenteni a kortizol szintjét, ez pedig csökkentheti a stresszt.

Szignifikáns tanulmány: A LAMININE megtermékenyített madártojás kivonatot tartalmaz, melynek Fibroblaszt növekedési faktor (FGF2) összetevője a kortizolt normális szinten tartja és szabályozza a szerotonin szintet. Egy tanulmány kimutatta, hogy a LAMININE legalább 12 napos szedése átlagosan 23.7 százalékkal csökkentette a kortizol szintet (PDR).

3. PIHENTETŐBB ALVÁS

NYUGODT ALVÁS ÉS ÉRZELMI EGYENSÚLY

A LAMININE lefekvés előtti bevétele elősegíti a pihentetőbb alvást, szabályozza a szerotonin szintet és csökkenti a stresszhormonokat. A szerotonin szabályozása megnyugtatja az elmét, és a tanulmányok szerint ez jó hatással van a szexuális egészségre is. Ez egy váratlan, ugyanakkor pozitív mellékhatás volt.

4. SEGÍTI A VÉRCUKORSZINT SZABÁLYOZÁSÁT

A TANULMÁNYOK SZERINT A LAMININE SEGÍT FENNTARTANI A NORMÁLIS VÉRCUKORSZINTET

Az előzetes vizsgálatok azt mutatják, hogy a LAMININE jótékony hatással van a normális vércukorszint fenntartására a magas vércukorszint kialakulása kockázatának kitett személyeknél.

Ismeretes, hogy egy 9 napos madártojás kivonat (melyet nem denaturáltak hőkezeléssel) képes megőrizni a Fibroblaszt növekedési faktort (FGF). Ezért kapcsolatbe tud lépni az őssejtekkel és támogatni tudja a glükóz felszívódását. A cukorbetegek étrend kiegészítője lehet.

5. SEJTSEBEK HELYREHOZATALA

ELŐSEGÍTI AZ ANGIOGENEZIST

A műtétek utáni felépülés során a LAMININE szedése a legelőnyösebb a szervezet számára. A szervek vagy szövetek gyógyulását a beteg aminosav-fehérjékkel való ellátása felgyorsítja. A LAMININE-ban lévő FGF2 jelet ad a testben lévő alvó őssejteknek a sejtek helyrehozatalára.

Ezenfelül azok a személyek, akiknek a szervezete lassabb gyógyulásra képes, a LAMININE szedésével felgyorsíthatják a felépülést. A LAMININE erősen ajánlott mindenkinek, aki műtét után gyorsabb felépülést szeretne.

6. EGÉSZSÉGES CSONTOK

FELGYORSÍTJA A CSONTOK GYÓGYULÁSÁT

A csont négy különböző sejttípusból áll: oszteoblasztok, oszteociták, oszteoklasztok és csont bélelő sejtek. Az életkortól függően a csontsejtek a csont kb. 15 %-át teszik ki. A LAMININE a csontok egészségére is jótékony hatással van, tudni kell, hogy az őssejtek a csontvelőben találhatók.

Egyedülálló bizonyíték erre az a páciens, aki a combcsont avaszkuláris nekrózisában szenvedő beteg volt. Fel volt készülve a csontpótlásra, de mellette esélyt adott a LAMININE-nek. A maximális dózis eredményeként a csont dekompressziója elkezdett visszafordulni. A beteg 6 hónap után képes volt újra felállni és járni, a csontpótlásra pedig már nem volt szükség.

7. EGÉSZSÉGES VESE ÉS MÁJ

AZ FGF JELENTŐS SZEREPE A PARAKRIN JELÁTVITELBEN

A szelektív aminosavak megállítják a veseelégtelenség progresszióját urémiás betegeknél. Hasonlóképpen, számos FGF-ről kimutatták, hogy parakrin szignál szerepet játszik a máj fejlesztése, egészsége, illetve betegsége tekintetében.

Az FGF2 multifunkciós jelátviteli fehérjék támogatják a máj és a vesék egészségét. Sokféle szerepük van a sejtproliferációban, az angiogenezisben, az idegsejtek növekedésében és túlélésében, és mindenre kiterjedően. (Frontiers)

Mivel azonban a LAMININE fehérje is, a minimális adagolás ajánlott magas kreatinin szint esetén.

8. NÖVELI AZ AGYI TEVÉKENYSÉGET

SEGÍT FENNTARTANI AZ ÉBERSÉGET ÉS A KONCENTRÁCIÓT

A LAMININE négy egyedi összetevővel rendelkezik, amelyek támogatják az agy működését. Előnyös azok számára, akiknek folyamatos mentális koncentrációra an szükségük, mint például a filozófusok és diákok. Degeneratív mentális állapotban lévők esetében is működik.

Különösen hozzájárul az agy normális idegsejt-osztódásához, segít fenntartani az éberséget és a koncentrációt.

9. SERKENTI A DHEA-T

A DEGENERATÍV FOLYAMAT KÉSLELTETÉSE

A dehidroepiandroszteron (DHEA) szint csökken, ahogy öregszünk. A jelátviteli fehérje molekula (FGF2) serkenti a DHEA-t késleltetve ezzel a degeneratív folyamatokat. 2006-ban Dr. Bjodne Eskeland felfedezte, hogy a tojáskivonatban lévő egyedülálló fehérje befolyásolja a kedélyállapotot, a szexuális funkciókat, mentális képességeket és a sejtszövet gyógyulását.

10. TERMÉSZETES ÍZÜLETI FÁJDALOM CSILLAPÍTÁS

LAMININE A TELOMER AKTIVITÁSÉRT

Ellentétben a szintetizált és kémiai vegyületekkel, amelyek segítenek enyhíteni az ízületi fájdalmat, a LAMININE egy természetes összetevő, ami a fájdalmat okozó probléma gyökerét kezeli a kromoszóma sapkák helyreállításával.

Testünk öregedésével a kromoszómák telomer sapkái rövidebbek lesznek, míg végül ‘kritikusan’ rövid telomerré válnak (CST). Az oszteoartritisz és a CST közötti kapcsolat nyilvánvaló a kutatásban, ez okozza az ízületi fájdalmat az idősek körében.

A LAMININE jelentősen befolyásolja a C-reaktív fehérjét (CRP). Egy vizsgálatban a CRP értékek szignifikánsan csökkentek azoknál az alanyoknál, akik napi 2 LAMININE-t fogyasztottak 4 hétig megszakítás nélkül. A LAMININE csökkenti az ízületi fájdalmakat.

A LAMININE képes a telomeráz tevékenységek ösztönzésére. A telomeráz fokozott aktivitása megfordítja a sejtszintű öregedést az ízületekben a telomerek meghosszabbításával.

Napi 2 kapszula LAMININE szedése enyhíti az ízületi fájdalmakat, mondja Dr. Rafael Gonzales, aki a tanulmányt vezette.

11. KOLESZTERIN TANULMÁNY

KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY: LAMININE OMEGA

A LifePharm által a PDR-ben közzétett tanulmány szerint a LAMININE és a Laminine OMEGA nagy dózisban történő együttes szedése segít a koleszterin, az LDL, a triglicerid és a vérnyomás szintjének szabályozásában.

Például a koleszterin vizsgálatban résztvevők legalább napi 4 kapszula LAMININE-t és 2 kapszula OMEGA-t szedtek be 12 héten át. Az eredmény az volt, hogy ez a kombináció segített a koleszterin, az LDL, a triglicerid és a vérnyomás szintjének csökkentésében.

Fontos!

A weboldalon ajánlott termékek egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítő termékek és nem gyógyszerek. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesítik a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést, de kiegészítheti az orvos által javasolt terápiát. Az leírásokban szereplő állítások a gyártó/forgalmazó cég hivatalos weboldalairól vett idézetek. Az állítások kizárólag a fogyasztók általános ismeretterjesztését kívánják szolgálni a termékekkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem javaslatok konkrét tünetek kezelésére. Egészségi problémájával mindig forduljon szakemberhez: orvosához, gyógyszerészéhez!

Scroll to Top